Sevškova rupa ali Ravbarjevo brezno

Za v soboto 19.12.2015 je Valerija izražala željo, da gremo nekam v jamo. Mogoče je deloval hud dolgčas, ker je šel njen dragi na smučanje. Ni vedela, kako si naj skrajša muke čakanja, mislim čas čakanja. Zbrala sva Ravbarjevo brezno, ker je odlično za trening. Na vabilo so se odzvali vsi in še več. Tako, da na koncu nas je jamarilo 8 jamarjev. Mateja se je spoprijela z malo bolj resno jamo in šlo ji je odlično. Žiga, Filip, Valerija in jaz smo se zagnali na dno jame.
Spodnji del jame je na novo opremljen, kajti vrvi so bili dotrajani in se jih je zamenjalo. Sedaj previdno po vrveh. Zelo lepo opremljeno Den. Uroš bil si dober opazovalec in hvala vsem udeležencem te akcije.
No med tem, ko smo se vračali iz dna, so ostali trenirali. Po trenirali so vse, kar so se spomnili - vozel na prečki, vozel za gor in dol itd... Če so, kaj pozabili so jih pa ostali spomnili, ki imajo bolšji spomin. za zaključek, preden smo zlezli pod sonce, je še Filip poskusil tovariško pomoč. Odlična akcija, da ostajamo še vsi v formi. Jamarili smo Žiga, Filip, Mateja, Valerija, Grega in jaz...

Maks Jamski; Slikal Grega

Ni komentarjev:

Objavite komentar